Sjuk

Vaknade imorse av att jag hade så galet ont i halsen, så jag stannar hemma idag. Men trots att man är sjuk slipper man inte plugget..aldrig liksom..Så snart ska jag sätta mig och plugga det sista inför två prov jag har imorgon. Efter det tror jag att jag ska sova eller dra en go rulle. Usch, jag har inte råd att bli sjuk nu, kan inte missa skolarbeten, måååste kämpa nu sista terminen i 9an. That's it!

R

SÖNDAG-SJUK

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Hoppas ni har haft en grym helg!
I fredags var jag ledig, då blev det ju shopping och lunch i stan med favoriterna. Och igår (lördag) tränade jag med Idisen på morgonen, sen städade jag och kollade på film. Senare drog jag till stan för att möta Pontus. Så vi drog hem till my place. Softade rikgtigt mycket, det var najs. Han e änna en go pöjk!
Och idag dårå, så vaknade jag typ 10, så drog jag och mamma till stan för att fixa en grej med mitt dumma busskort som inte ville fungera igår...efter det stack vi till 421. Jag fick med mig en vit BH. Inget mer. MEN! Jag har gått och blivit sjuk..jaaa precis vad jag behöver nu, not. Så imorgon är jag hemma, för att friska till mig till nationella som är om en dryg vecka!
pöss

KÖPTE..



Chill tröja från H&M
Volym schampo

Mot...

gymmet, hörs sen!
puss <3


GODMORGON

Vaknade tidigt idag igen, vad är det här????
Idag är det lördag och jag ska äntligen köpa mitt efterlängtade gymkort! Underbart!
Senare ska jag göra lite andra saker som jag skriver om sen.

en bild på mig från igår när jag inte hittade min laddare...

NYTT




SUPERNÖJD

Idag..

Har jag bara softilerat i staden med favoriterna. Vi käkade lunch på Jensens, säger ju bara att det var kaos där inne, galet mycket människor haha! Efter det köpte jag två tröjor på H&M. En från deras vårkollektion och en vanlig svart stickad. Men den stickade ska jag lämna tillbaka imorgon för den var inte bra!


så skönt..


Dålig mobilkvaliteé!
Nyss duschat, användt schampo från the body shop och gelé från samma affär. Samt bodylotion från the body shop och tillsist natt créme från apoliva. Känner mig som en ny människa!

EN TILL LÄNKNING..



Jackan är från zara! Du hittar den på www.zara.se


LÄNKNING..

http://pamperedandpolished.co.uk/2011/01/sally-hansen-salon-effects-zebra-print-nail-polish-strips/

HÄR HITTADE JAG DE SNYGGA NAGLARNA! Here you go goingar!

YOU GIVE ME SOMETHING

Jag sitter och läser lite bloggar just nu och ser att alla skriver om H&Ms underbara vår-kollektion! Blir så sugen på att lägga pengarna på något där ifrån! Hade ju tänkt att åka till frölunda torg lite senare med Idisen för att köpa en otroligt fin tröja från en affär. Men dock vet jag inte om jag orkar slösa 400 kr av mina egna pengar just nu? Är ju rätt så taggad på att spara pengar till sommarlovet. Så, vad gör jag, köper en otroligt fin tröja eller köper lite olika fina plagg från H&Ms vår-kollektion? :S
love

KROATIEN!

Hej! Har haft en jättebra dag! Varit i skolan till ungefär 1, hem, fick reda på att mamma och pappa bokade en resa till Kroatien under dagen. Hur nice???? jättenice. Blir borta i 2 veckor, i paradiset! Ska åka dit med en annan familj med så det blir nice serrööö. Vill ni se hotellet? Klart ni vill!


hittade inga bra bilder!

FULLT UPP MED PLUGG

Halloj! Mitt uppe i allt pluggande tänkte jag göra ett litet blogginlägg, nice huh? Sitter och pluggar antik musikhistoria, spanska och matte. Segt eller vad!? Men snart är det helg!

suddig bild, men detta hade jag på mig idag!


GODMORGON!

Om cirkus en kvart går jag ner till bussen och drar mot mot skolan. Tänkte bara säga godmorgon och önska alla en go onsdag! Juste, slutar jättetidigt idag med, runt 1. Kan det bli bättre? NEEEEJ!
Hörs sen snöggingar!


sugen på att shoppa..

Jag har sånt shopping beroende så det är inte klokt. Jag har handlat hur mycket som helst denhär månaden, ändå vill jag ha mer. Men det kanske inte är jätte ovanligt? Any way, jag är redigt sugen på att lägga mina pengar på ett par vita palladuim dojjer, (har ju ett par svarta) en snygg st tropez tunika, och en nice vårjacka och en nice tröja som den på bilden nedan. Har hittat massa go inspiration på nätet nu ikväll och ååååh vad galen jag blir. Måste shoppa....MÅSTEEEEE!


SPRING 2011



Vårjacka?

OM MAN ÄR LAT

Här kommer ett litet tips. Om du inte orkar/hinner fixa dina naglar, låt snygga lösnaglar från Sally Hansen göra det åt dig!
De finns i huuur många snygga färger som helst. De håller i ungefär 8-10 dagar!


BIG BIG BIG

När mina pengar kommer nästa gång ska jag LÄTT köpa mig ett stort fint halsband. Så jä*la snyggt!


Fet hiss

SEG TISDAG

Hemma från en seg skoldag. Den gick såå långsamt plus att jag hade världens huvudvärk exakt hela dagen.
Idag på svenskan skulle vi göra test nationella eller något? De var aslätta iaf, så jag är lite smått taggad inför v.6 då de första nationella börjar. Vill bara ha det överstökat. Fick även reda på att vi är lediga på fredag! Hur underbart är inte det då? Så det blir nog till att käka lunch i stan med Ida och  Nicki.
Nu ska jag duscha pössheeeeey

Love it or hate it


One Teaspoon

ORKAR JU VERKLIGEN INTE BLOGGA NU

Ja ni fattar ju hur det e. Jag är trött, varit i skolan all day long, heeeelt döööööd. I hate it.
Nu ska jag kolla TV och softa i soffan sen sätta gång med plugget, det lär ju behövas om jag
ska höja mig i alla ämnena..
pöss

Lycklig

Hand it over

Godmorgon!

Jag vet inte varför men den här helgen har jag vaknat grymt tidigt varje dag..igår vaknade jag kl 8.00 och idag vaknade jag halv tio, varför???? Det är ju på helgerna man ska sova ut länge och gött eller?
Any way, lite senare sen ska jag möta Nicki så ska vi in till stan. Ska kolla på lite saker, om jag köper något visar jag det senare. Efter det ska vi råplugga hos mig, sen sover Nicki här. Låter om en okej söndag va? Mmm, sure.
Är ganska glad för idag får jag ta bort kompressen som sitter över min piercing så jag kan kolla på den wihuuu, happy

bff

SMÄRTFRITT

Kom hem från stan för ett tag sedan. Kan ju börja med att säga att Aniara verkar hur bra som helst och jag ska lätt söka dit! Sen kan jag ju säga att att pierca naveln var NO BIG DEAL, kändes bara som ett blodprov. De som säger att det gör ont överdriver rejält kan jag ju säga! Herregud vad snabbt det var över. Så alla som tänker på att göra en piercing i naveln, GÖR DET! En feeeet hiss om man frågar mig!
(bild kommer imorgon, just nu har jag en kompress som jag ska ha tills imon!)


LÖRDAG

Nu sticker jag strax iväg till staden med Nesh ♥ Ha en underbar dag!

Svart tunika;cubus smycken;madeira,guldfynd jacka;zara skor;prime

SOVAA

Efter att ha tittat på skräckfilm med Nesh är jag helt galet trött..jag hade huvudvärk exakt hela kvällen så jag orkade inte resa mig ur soffan. Men nu måste jag nog sova. Ska upp döö tidigt imon för att duscha och sånt sen in till Aniara på öppet hus, och efter det Barbarella!
pöss.

freeeeeeeeeeedag I'm in love

Kort om dagen!
skola till kl 1
torget med babes
donken
dampbilder
hem till Ida
hem till mig
laga mat
äta
film
sova

PUSS

bild från i somras...


PUSS PUSS

Kom hem från stan för ett litet tag sen, varit där hela dagen med Nesh. Eller ah, från typ 2 till halv 6. Hon gjorde 2 jääkligt bra köp! Blev lite avis hehe. Men jag ska inte köpa ETT ENDASTE klädesplagg/smycken/smink denhär månaden. Vet ni varför? JO, för på lördag ska jag pierca naveln kl 2..herregud...vad har jag gett mig in på??
och efter det ska jag köpa gymkort, BEACH 2011 säger jag bara. Tagga! Aja ikväll ska jag plögga, eller ah, skriva en bildanalys, kul? Nej absolut inte..men jag måste ju..åh fan.

En look of the day. Haha lame

16 och allt

Jag fyllde ju 16 alldeles nyss, alltså måste jag skaffa ett extrajobb. MÅSTE. I helgen tänkte jag skriva ett CV (om jag hinner) sen ska jag lämna in det till Subway, några caféer, coop, hemköp, något hotell. Jag är så taggad på att tjäna EGNA pengar.


LIGHT IT UP

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Hade softa lektioner idag, ingen elevens val vilket var hur skönt som helst. Hade ju mitt omtalande NO-prov i ellära, det kändes som det gick väldigt bra. Svarade till och med på VG/MVG uppgifterna wihoo! Ikväll ska jag plugga lite spanska och kolla TV, bara softa med andra ord. Imorgon är det torsdag sen fredag och helg! <3

GONNA PUSH IT TO THE LIMMIT


Åh så fin! vill ha en sån!


DAGENS LILLA KÖP TYP..


Svängde förbi Ica för att hämta ut mitt paket från H&M!

DÅLIG UPPDATE I KNOW..

Men så äre! Det får ni stå ut med, min blogg mina val!? Skolan har varit helt crazy nu de senaste, lr nej skojar bara. Men det har funnits andra anledningar till min usla blogg uppdate. Idag var det en suuper dag, allt gick awesome i skolan och jag mår bra! Det som dock är tråkigt är att jag måste plugga det sista inför mitt elprov imorgon..men det löser jag galant serrö.

Bara för att jag har en rolig app på min mobil...

sista inlägget för idag

Tänkte tipsa er om en väldigt bra BUS (brun utan sol)

du hittar den på Åhlens! den ligger på 85 kr, men det är dt värt de!

godnatt!

5 MÅNADER KVAR


sen springer vi, foooooort som f*n. För då har vi gått ut 9an.

peace out.

IKVÄLL


JAAA IKVÄLL BÖRJAR VÄRLDENS BÄSTA PROGRAM! Jag är just nu helt överlycklig, söndagarna är kanske räddade!

ONLY GIRL IN THE WORLD


Killen är grym

RUMMET


Till våren ska jag införskaffa mig:
* en bäddmadrass+resårbotten
* 4 sängben
* två svarta fotpallar
* en vit bordslampa

SÖNDAG

Åh, segt med söndag...Idag har jag en pluggdag framför mig. Måste göra några sidor i matteboken och bli förhörd på elläran, prov på onsdag. Det var allt för mig just nu, hörs senare kan jag ju säga!
Ha en mysig söndag ♥

Här är en av de gamla bilderna jag hittade nu i helgen..oharre

GO GO GO GO GO, JAG DÖR

Har mycket att tänka på, därför ska jag dra mig mot sängen. Behöver sova. Hörs imorgon, klart slut.


SUPER EASY


Här kommer ett litet "tips" på hur man kan ha sitt hår!


1. Du börjar med att fläta en stram fläta av hela håret.
2. Rulla ihop hela flätan till en liten boll
3. För att bollen ska stanna på ett ställe, använd massa svarta/bruna hårnålar
4. Spraya hela frisyren med hårspray
5. Klart!

Jättelätt att göra, och det blir skitsnyggt när frisyren är klar!

IF WE CRAWL TO WE CAN WALK AGAIN

Goddag kära läsare!

Hade ni en trevlig fredagkväll? Isåfall, vad gjorde ni?
Jag var hemma hos Nicki, vi kollade på Van the Man och käkade pizza. Det var rätt soft, sådär chill ni vet? Bra.
Idag ska jag plugga lite sen ska jag bara softilera, är så trött efter första skolveckan, galet.
Haha, lite random kanske men igår hittade jag massa gamla bilder på mig/nicki som kanske kommer upp i ett annat inlägg senare! Ganska skoj att hitta gamla fjortisbilder hehe..
Any way, när jag kom hem låg en Gina Tricot påse på min säng. I den låg det en chill tröja som var grå, och ett svart linne med ett peace tecken på, tänk att jag blir lika glad varje gång jag får kläder! Får aldrig nog. Aldrig!

HOS NICKAN

Tjohej!
Blev inget passande av Tarzan idag, E var nämligen hemma för hon var sjuk. Menmen! Vi slutade somsagt väääldigt tidigt idag, kvart över 1. Efter skolan drog jag, Nicki och Ida  till Adams (som vanligt?) och fikade, så mömsigt va! Efter det blev det mini shopping. Fick med min en snygg guld ring från New Yorker, typ ett blad lr ngt? Den va rånajs iaf.
Ikväll somsagt ska jag ju sleepa hos Nickan, vi ska käka pezza och sööfta. Kanske uppdaterar senare, men troligen inte. Ha en bra fredagskväll! ♥

SOV SÖTT

Nu säger jag tack för mig. Inte på det sättet alltså! Nejnej, jag stannar kvar här på blogg.se ett tag till
Tänkte egentligen bara säga godnatt, jag är galet trött så jag måste få min skönhetssömn hihi! Även att jag har sovmorgon till 10 imorgon så kan det vara bra att lägga sig i tid. Imorgon har jag en kort dag i skolan, börjar 10 slutar 1, kan ju inte bli bättre! Efter skolan ska jag vara hundvakt åt världens sötaste valp. Visar bild på honom imorgon. En liten kissie-vovve haha.


love /B

VANJA

Håll utkik efter en liten bloppis som sker hos http://vvanja.blogg.se kolla!


NÄR JAG DRÖMMER SER JAG TOPPEN AV ETT ISBERG

Jag tänkte visa er bilder på min shopping från igår. Jag kan seriöst aldrig få nog av kläder/smink. Det är så sjukt skoj att shoppa! Men det tycker väl alla tjejer? Eller? hihi. Jag älskar't iaf, kommer alltid göra också

världens bästa mascara+kajal

ett par till jeans, alltid bra att ha många!

Svart tunika

och till sist, en gosig luvtröja!

love

perfektion


Oneteaspoon- fräscht, enkelt, basic. Detta ska jag satsa på till våren.


HOLD IT AGAINST ME


Vad tycker ni om Britneys nya låt?  Jag tycker om den faktiskt. Den känns modern och udda men ändå asgo! Ett tips, maxa med bas när ni lyssnar!

TAKE ME AWAY

Kom just hem från skolan, idag hade vi en kort och bra dag. Vi hade väl sådär 5 lektioner, så det var faktiskt chill.
Idag pratade vi galet mycket om de nationella proven som börjar v.6, konstigt nog är jag inte ett dugg nervös, men det är ju bara skönt. Vi börjar med svenska muntilga tror jag.
Annars då? Allt bra med er? Gott!  Ikväll ska jag skriva klart min SO, sen ska jag plugga lite engelska. Soft med så lite plugg! Fast snart drar det riktiga igång....

dålig mobilbild, men allt jag har att bjuda på för tillfället!


TORSDAG 13 JANUARI

Nu har jag jättebråttom, ska snart sitta på bussen och jag är inte klar än..hehe. Tänkte egentligen bara skriva en liten morgonhälsning. Alltså, ha en bra dag! Jag shoppade lite igår kväll som jag visar er ikväll, finfina saker!

Juste! Idag inviger jag mitt nya halsband, där det står : Gabriella. Nice va?
löööve

wilma

Kom nyss upp från Wilma. Vi satt och letade efter en...hm, bäst att jag är tyst. Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon. Vi höres!
puss


TONIGHT YOU'RE GOING DOWN..

Godkväll!


Haft en bra dag? Eller kanske inte? Jag har haft det iaf!
Var ju i skolan som vanligt från 8 till tjugo i 3. Efter det drog jag och Nicki till torget, hon fikade jag drack vatten. Nyttigt va?? Jag har från och med nu godis&sötasaker stopp! Egentligen skulle jag och Wilma ha det från den 1:a februari till 1:a mars. Men jag börjar nu! Awesome. Iallafall, vi solade förut med. En 20-minutare, hur sköönt som helst, somnade haha. Hade faktiskt glömt av hur skönt och avkopplande det är att bara ligga där.

OFF TO SHCOOL...


Nu drar jag iväg till skolan. Är inte alls taggad för denna dag...eller jo föresten hahha! Har faktiskt ganska softa lektioner, slutar tjugo i 3, och efter skolan drar jag och Nicki och tar en 20-minutare på solhuset! Måste ju få upp lite färg knr jag änna nu. Hörs senare. Ha en underbar dag allihoppa!


Kaos, kaos, kaos

När ska människor sluta lägga sig i mitt liv? Hur roligt kan det vara att konstant hacka på en människa, när man märker att den man hackar på mår dåligt över det? Att man kan vara en sån elak person, och sjunka så lågt är överraskande, helt sjukt. Man kan nog inte ha ett så roligt liv om man sitter och e inne på facebook på nätterna och "letar fel" på bilder på mig, right?  Sen, klart jag tar åt mig om det fortsätter och fortsätter. Vem orkar med det liksom? Men samtidigt, jag går sista terminen med de idioterna, så jag funderar på att skita i de och sköta skolan! Men ändå, så galet irriterande!

Är jag så rolig att hacka på?

ÅTERKOMMER IMORGON/SENARE

Just nu orkar jag inte blogga, har annat att tänka på! Återkommer senare eller imorgon.
Love

gammal seg bild, men ni för överleva!

KAOS

Sitter o väntar på den nya säsongen av Top Model...väntar även på min kära lilla vän wilma.
Imorgon börjar skolan föresten, hur ska jag klara av att gå upp kvart över 6 varje dag? Hur ska jag orka med alla inlämningar, läxor och prov? Åh! Jag får bita i det sura äpplet och fixa detta. Jag har bestämt mig för att mina betyg ska bli så sjukt bra denhär terminen! Höjde mig i 5 ämnen förra terminen, men denna ska jag fasiken höja mig i allt! Mitt försenade nyårslöfte haha


DUM AV DIG

Efter att ha pluggat hela dagen var jag tvungen att komma ut i friska luften. Så jag åkte med pappa till maxi för att handla, det tog sin lilla tid jaaa. Aja, nu ska jag softilera på facebook sen ska jag träffa Wilma en snabbis. Hörs sen kanske? Ha det bra tills dess snyggingar!

jag bjussar på en liten mobilbild som nyss e tagen.

IT FEELS LIKE HOME

Godmorgon!
Jag gick upp runt halv 11 idag, satte mig direkt och började plugga...inte det roligaste sista jullovsdagen men jag har skutit upp det till de sista. Så jag får väl skylla mig själv! Vi hörs sen för nu måste jag verkligen fortsätta..

puss

MAKING UP FOR TEENAGE CRIME


Kan inte hjälpa det, jag älskar H&M


VI ÄR BARA GALNA NÄR VI VILL









Ni är råbra tjejer! Resten av bilderna finns på facebook.

@ emelie's

Tänkte sammanfatta min dag:
*vaknade
*stressduschade
*åkte in till stan
*träffade emelie och anna
*käkade BK
*drog till torslanda
*åkte till torget och köpte en sak
*drog till näset och åt pizza
*drog hem till emelie
nu ska vi kolla film, puss!
Titta hur jag såg ut i somras...ÅHNEJ

YOU'RE NEVER GONNA BREAK ME

Godmorgon alla som läser min blogg!
Efter en asgo kväll igår sov jag hur gott som helst. Ville inte gå upp imorse, speciellt inte när jag höre/kollade ut genom fönstret. REGN, man bara jaaa gud vad skojsigt! -.- Eller inte. Just nu sitter jag iaf, nyduschad och lyssnar på musik, hur härligt som helst. Senare ska jag in till staden (igen) för att först lämna Emelies mobil som hon glömde igår, klantis. Efter det blir det musikal med Ida och Nicki, Sunset Boulevard. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, bio, fest, sleepover? Vi får se.
Ha en bra lördag nu!

UNDERBAR KVÄLL MED GOA TJEJOR


Hemma från en helt wonderful night! Vi drack, åt god mat, körde "jag har aldrig" m.m och skrattade allmänt mycket. Bilderna från ikväll kommer upp i något inlägg imorgon eller på söndag. Nu måste jag verkligen sova, är jättetrött! Hörs imorgon <3

jackan


Här är en bild på min jacka som är ganska ny, jag är förälskad i den!

LIKE A PRAYER

Kom nyss hem från stan. Jag och Nicki käkade på Max vid ullevi och gottade oss ordentligt!
Fick med mig ett par jeans och en ögonbrynsvaxpenna typ. Även några nagellack men de har jag inte bild på.


puss

TIDIGT...

Hello läsare!
Idag fick jag gå upp galet tidigt, halv 9.. Men det är bara för att jag ska hinna åka in till stan och fixa iordning allt! Snacka om att jag kommer ta en lååååång sovmorgon imon..
Annars då? Allt bra? Själv börjar man ju skolan på tisdag, det suger verkligen. Men samtidigt är det sista terminen i grundskolan, hur skönt???? Nationella börjar snart, är jag peppad? nej inte ett skit. Men det får väl gå ändå.
Nu känner jag att jag inte kan sitta och blogga om tråkiga saker så jag tror jag drar mig nu, vi höres senare kära läsare!

Love


LOCA LOCA LOCA

Efter en bra film, massa godis och en störd nicki sitter jag här i sängen och väntar på att min wolfgang ska komma hem! Sen blir det till att sova, ska upp tidigt imorgon och in till staden för att ÄNTLIGEN köpa mina jeans som jag tjatat om så länge nu! Efter det blir det att åka hem, hämta grejer sen hem till Ida. Kvällen lär ju bli grym! Hörs imorgon, pöss

I LOVE THIS GUY


Kan inte få nog av denna underbara killen! Han och Rihanna är nog väääärldens bästa artister, herregud. Finns INGA ord! <3

DAG 15 MINA DRÖMMAR

Egentligen är mina drömmar ganska stora när jag tänker efter. Jag vill flytta till New York, det har jag velat i ungefär 3-4 år nu. Vad ska jag göra där tänker ni nu? JO jag ska/vill jobba på den världsberömda tidningen Vogue. Har alltid varit intresserad av mode, och jag gillar att styla, skriva ochsånt. Så varför skulle jag inte kunna jobba för dom? Jaja det får vi se..Om jag INTE flyttar till New York kommer jag helt garanterat bo kvar i Göteborg. Fast när jag verkligen tänker efter är min allra största dröm att lyckas i livet, och med det menar jag lyckas med jobb, hus, pojkvänner, allt det där ni vet? Sen har jag inte så stora drömmar. Kommer inte direkt satsa på att bli stenrik, men sen om jag blir det lär jag ju chilla på det haha. Juste, har en till dröm, fast den är mer som en önskan. Aja jag säger den med, att mina vänner/min familj kommer vara friska livet ut. Skulle vart underbart!


HANDLA, FIKA, SOFTA, SHOPPA

Imorse hämtade Ida och hennes mamma upp mig och mamma så åkte vi till Maxi för att handla inför en viss grej..hehe. Efter det åkte jag och Ida till mig, så fixade mamma iordning lite fika så vi satt och snackade en stund om allt och alla, typ. Om en stund ska vi dra till torget, jag måste ju faktiskt ha ett par jeans! Vilket jag aldrig hittar.. Senare ikväll blir det filmmys med Nicki i guess?
Vi hörs sen finisar! 


tired as hell

Kom nyss hem från Ida. Det blev en go kväll med gottigottgott.
Nu ska jag dejta min säng och sooooova, det behövs verkligen just nu. Hörs imorgon.
puss <3


DAG 14 VAD HADE JAG PÅ MIG IDAG?

Idag gled jag runt i ett par mörka weekday jeans, till det hade jag en vit slapp t-shirt och lite smycken. På fötterna hade jag hunterstövlar med vita stickade huntersockar. Så nu vet alla!
Vad ska mina kära bloggläsare hitta på ikväll då? Kanske bio, fest, lr myskväll framför TV:n?
Själv ska jag ha en liten filmkväll med favoriterna @ Idas casa. Vi hörs senare tycker jag!

Love ♥

5 JANUARI 2011





Jag vet inte varför mina inspirationscollage aldrig blir bra..det är nog menat så. Jag kör iallafall på den vanligaste enklaste lösningen, lägger upp bilderna på det jag ska köpa rakt upp och ner! Hope you like it!

JUSTIN NOZUKA





underbar

FYSIK

Hej på er! Vad gör ni idag? Shoppar, sover,bio? Jag sitter iaf i högsta hugg med fysikboken och försöker få in lite ellära i huvudet. Eftersom jag missade elprovet innan jullovet måste jag plugga galet mycket nu så att jag kan greja det när skolan börjar på tisdag. Jag bloggar lite mer senare med en fin sommaroutfit kanske? hihih.

love

FÖDELSEDAG











love
Resten finns på FB!









AWESOME

Hemma från en underbar kväll. Vi åt på Jensen's och åt gööööörgod mat. Det togs massa bilder som kommer upp senare eller imorgon. Jag vetinte om jag orkar ikväll hehe. Vi får se, just nu väntar jag faktiskt på bilderna!

puss darlings

galet


nice liten mobilväska jag fick av Nicki+ trosor och ett armband!

Halsband, med mitt namn, av mamma o pappa! Resten av presenterna kmr upp på bild ikväll!

HONEY HONEY


Bilder kommer ikväll från dagen. Men här får ni ett litet smakprov. Ikväll blir det middag på Jensen's med mina brudar. Fan vad jag älskar er.

VI


Nicki Bella Ida
Starka tillsammans.

DAG 13 DEN HÄR VECKAN

Den här veckan som kommer ska jag chilla sönder. Ska passa på att gotta mig så mycket som möjligt före skolan drar igång igen. Men måste dock börja plugga nu någon dag till fysikprovet som jag missade pga min lilla resa med pappa. Men det är inte så svårt. Jag hade tänkt sova, shoppa, mysa med tjejerna, softa somsagt. Leva!
Det var allt från mig för stunden, nu ska jag förbereda lite för om ett tag kommer mina fina, Ida och Nicki hit. Vi ska käka tårta och tjocka oss hihi gott!

16 år


Nu är det 3 Januari, vilket betyder att jag fyller år!
ÄR SJUKT TAGGAD INFÖR DAGEN!  puss och godnatt <3

KAFFE,BIO,SKRATT,CHOKLAD..


gottegrisen själv..

min fina

Kaffe-älskaren..

Ida!

jag

mina snyggingar


2 JANUARI 2011

Idag sov jag inte länge...blev väckt av mamma runt halv 12. Då kom jag plötsligt på att jag skulle träffa Ida runt 12 så jag hoppade ur sängen, rakt in i duschen..fick skippa frukosten med, men det gjorde inte så mycket eftersom jag och Ida laddade upp med pepparkakor, julmust och annat gott när jag kom dit. Vi planerade våran tjejmiddag, den kommer bli helt awesome! Senare runt 3 åkte vi in till stan, tog en kaffe och tog lite niceiga bilder. Sen åkte vi till korsvägen och mötte Nicko som väntade där, efter det pallrade vi oss vidare mot bergakungen.  såg en väldigt bra film, Easy A hetter den. Rekomenderar den verkligen!
NU ÄR DET TYP BARA TVÅ TIMMAR KVAR TILLS JAG BLIR 16!!!!

Bilder från dagen:

Älskade Ida

Världens bästa vänner!

over and out.

DAG 12 I MIN HANDVÄSKA


Plånbok
nycklar
busskort
USB-minne
tamponger
hårnålar
hörlurar
värktabletter
läppbalsam från the body shop (kan inte leva utan det)
läppglans
mascara
mini parfym
handkräm
rengöringsservetter

Detta hittar man ALLTID i min väska!

DAG 11 MINA SYSKON

Jag är ensambarn så jag har inget att skriva om!

RIGHT NOW..


Sitter i sängen med datorn i knät. Har världens huvudvärk, men antar att jag får skylla mig själv...

1 JANUARI 2011

Det känns helt galet att skriva 2011, 2011, shiiieeet. Aja så är det. 2010 var ett bra år, men även lite dåligt. Ett år jag aldrig glömmer iaf..Idag vaknade jag och Nicki typ klockan halv 2, jag vaknade med väääärldens huvudvärk. Men jag får skylla mig själv. Idag blir det en slappardag med massor av filmer och en lååååång varm dusch.
Juste ja, jag fyller år på måndag så jag har lite att förbereda och planera, 16 snart! wiihu, 1 år närmare frihet.


NYÅRSAFTON 2010/2011


In da bastu

Necke in da bastu

Me fifan

Like father like daughter...haha lol

Nickooo

sexigt..

Gabriella & Lina

BIG HEAD?

Nicko innan vi drog iväg..

igen..

grr

?

taggade yääääääää

min nickooo

igen...

de vuxna..

Nickoo <3

merci

?

Jesper, Fredde, Johanna

SMÄLLARE

Jesper & Gabriella

pappi

Gabriella & Lina

folk

Mamma

Jag

Fredde, Johanna, Linnéa, Annelie

Olof & pappa

as god efterätt!

Dotter & mor

Again

igen

Mamma & Anna

GOTT NYTT ÅR FIFAAAN

RSS 2.0